Önfejlesztés

Olyan nagyképűen, magabiztosan szoktunk ítélni! Megvan a véleményünk: ez ilyen, az olyan. Pedig dehogy tudjuk, milyen a másik ember! Egy másik életből csak a felszínt látjuk, a jéghegy csúcsát. De hogy mi is történt egy másik ember életében a születésétől kezdve mostanáig, hogy mitől lett ilyenné, milyen terheket hordoz, mennyi érték és szépség van benne – csak talán nem volt, aki előcsalogassa, észrevegye – sokszor alig-alig sejtjük!”  Székely János

Tudományosan bizonyított, hogy a jókedvű emberek – akik jól érzik magukat a bőrükben -, nagyobb teljesítményre képesek. A nagyobb teljesítmény jobb megélhetést, nagyobb biztonságot, azaz biztosabb egzisztenciát eredményez, ami újabb motivációt teremt.

Nagyon kevés kivétellel minden alkusz valamelyik biztosítónál tanulta a mesterséget.  Az idők során rájött, hogy ügyfeleit egyre kevésbé tudja kiszolgálni egy biztosító termékeivel, ezért tovább lépett, s kihasználta az alkuszi lét adta lehetőséget. Azt is tudjuk, nem csak ez motiválta a tanácsadókat a váltásra. Sokan a biztosítók olykor irreális elvárásokat támasztó követelményrendszere elől menekültek.

Az alkuszi lét adta szabadság, a nagy lehetőség idővel mégis taposómalommá alakul, hiszen az elvárások, szankciók eltűnésével megszűntek a közös tanulások, tréningek, feltöltődések is.

Aki megérti önmagát, az megért másokat is. Ha megért másokat, könnyebben boldogul a magán – és az üzleti életben egyaránt.

Tréningek célja:

Az intelligencia adott (IQ), az érzelmi intelligencia (EQ) fejleszthető. Személyiségfejlesztő tréningeim során az EQ fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt.

Kiaknázzuk személyiségünk rejtett tartalékait, erősségeinket, szembesülünk a jó mélyen – vagy talán nem is olyan mélyen? – megbúvó gyengeségeinkkel. Megtudjuk, hogyan látják mindezt mások, s hogyan látunk mi másokat?

Hogyan kommunikáljunk az egy személyiségtípusokkal, ha sikeresek akarunk lenni? És hogyan ne?

Tréningek időtartama:

Egy nap.

Kapcsolódás a biztosításhoz:

Ha szeretnéd az új ismereteket átültetni a gyakorlatba plusz egy napos tréning keretében – biztosítási termékeken keresztül – szituációs játékok alkalmazásával gyakoroljuk.

Csapatépítő tréning: az ember, társas lény, ezért szüksége van arra, hogy tartozzon valahová. Csapatépítő tréningeink a felszabadult együttlétet, a közös programokat, játékokat, próbatételeket teszik lehetővé. Ezáltal jobban megismerik egymást a résztvevők, több közös élmény kapcsolja össze őket, toleránsabbá válnak egymással szemben. Közösséget alkotnak, nem csak emberek halmazát.

Ajánlatkérés, bővebb információ: info@alkuszcentrum.hu